Kalastusta erämaajärvellä

Tämä kaikille sopiva ohjelma antaa sinulle täydellisen ensikosketuksen kalastuksen saloihin.
Keskeltä erämaata löytyy kirkasvetinen yksityinen Kivijärvi, jonne suuntaamme kokopäivän kestävälle kalastusreissulle. Reilun puolentunnin ajomatkan jälkeen olet erämaan ympäröimällä järvellä, jossa takuuna on puhdas luonto ja rauhoittava hiljaisuus. Rauhallisessa ympäristössä voit kuulla kuinka kala hyppää veden pintaan. Järvessä ui monenlaista eväkästä mm. taimenta, siikaa, ahventa, mateita, muikkuja ja ottipaikoille pääset helposti veneellä.

Nuotiolla keitellään kalastuksen lomassa nokipannukahvit ja paistellaan mahdolliset saaliskalatkin samalla. Jos järven haltija, Ahti, ei kuitenkaan ole anteliaalla päällä, on meillä tietenkin retkieväät mukana ja siinä huikopalaa nauttiessa ihailemme tunturimaisemia. Rentouttavan päivän jälkeen suuntaamme takaisin Leville, toivottavasti kalasaalistakin mukana.

Olet sitten vasta-alkaja tai kokeneempi kalastuksen harrastaja laitetaan siimat kireiksi!

  • Sisältää: kuljetuksen, alueluvat, opastuksen, kalastusvälineet sekä eväät
  • Opastus : englanti / suomi
  • Kokonaiskesto: n. 5h
  • Hinta: 110€/hlö
    • Miniveloitus: 6 hlö

HAUENKALASTUSTA ERÄMAAJÄRVELLÄ

Hauen perhokalastus

Kalastamme haukea järeillä yhdenkäden perhovavoilla ja hyvin kookkailla perhoilla. Haukiperhon heitto on kuitenkin vaativaa ja osakseen myös raskasta puuhaa, joten hauen perhokalastus onkin lähtökohtaisesti suunnattu jo kohtalaisen heitto taidon omaaville kalastajille. Hauki paikat saattavat myös olla haastavia tavoittaa rannalta heittäen, joten kalastus tapahtuu kelluntarenkaista ja veneistä. (pääpaino yritetään pitää perholla kelluntarenkaissa)

Hauen heittokalastus (virvelillä)

Käytämme hauen kalastukseen soveltuvia helppoheittoisia avokelasettejä, jolla voidaan heittää monipuolisesti erikokoisia haukishadeja, jerkkejä sekä muita haukivieheitä. 
Hauen heittokalastus (virvelillä) sopii hyvin kaiken tasoisille kalastajille ja heittopaikat ovat helposti saavutettavissa veneellä. Halutessaan haukea voi myös heittää kelluntarenkaasta. (virveliä kelluntarenkaan käyttö ei ole oikein yleistä, mutta halutessaan voi)

Lisätietoja ja varaukset
[email protected]
puh. 050 403 2000 tai täytä
safaritiedustelulomake

Oy Kinos Safaris pidättää itsellään oikeuden muutoksiin
Tutustuthan ohjelmapalveluehtoihimme täällä