- Palkkaamme ensisijaisesti paikallisia osaajia ja meillä on ympärivuotista henkilökuntaa sesonkityöntekijöiden lisäksi.
- Käytämme aina mahdollisuuden mukaan paikallista ruokaa retkillämme. Esim. lyhyemmillä safareilla kahvin kanssa nautittavat mettäkakot tehdään paikallisessa keittiössä!
- Emme aja moottorikelkoilla reittien ulkopuolella ja neuvomme asiakkaita toimimaan samoin.
- Kalastamme rajoitusten ja määräysten mukaisesti. Kalastamme vain sen verran mitä me ja asiakkaamme syövät.
- Emme roskaa luontoa. Kaikki roska tuodaan takaisin ja kierrätetään mahdollisuuksien mukaan.
- Kaikissa kelkoissamme on eco-moodi, jota käyttämällä bensan kulutus laskee.
- Välineemme ovat hyvin huollettuja, jotta niiden käyttöikä on mahdollisimman pitkä. Emme osta uusia välineitä vain sen vuoksi, että käytössä olevat ja toimivat välineet olisivat epämuodikkaita.
- Nuotiota tehdessä käytämme vain tarvittavan määrän puuta.
- Käytämme paikallisia yrityksiä yhteistyökumppaneinamme.
Tulevaisuuden tavoitteet
- Haluamme pystyä kierrättämään enemmän.
- Käyttämämme energia tulisi kokonaan kestävistä lähteistä.
- Tuottaa vähemmän jätettä kuin nyt.
- Saada ympärivuotista toimintaa jotta voimme palkata enemmän paikallisia työntekijöitä ympärivuotisesti.