Lauttaristeily

Lähdemme Sirkkajärven rannasta sulan veden aikaan lauttaristeilylle Sirkka- ja Levijärvelle. Kun lautan leppoisassa kyydissä katselee alkumatkalla taaksepäin, saa usein ihastella syksyllä huimia auringonlaskun värejä, jotka peilautuvat myös veden pinnasta. Kesäisin taas voit nautiskella tunturimaisemista järveltä käsin. Lautan pehmeillä sohvilla ja tuoleilla on tilaa jopa 40 henkilölle, ja matkan aikana on tarjolla maistuvat nokipannukahvit ja muurikkaletut. Lapissa kesä ja syksy voi olla viileä, joten kannattaa pukeutua kelin mukaan. Toki meillä on istuinaluseksi porontaljoja ja myös huopia, joiden sisään voi kääriytyä, jos vilu yllättää.

Lautan sauna lämpiää saunomishaluisille, ja sieltä voi halutessaan pulahtaa raikkaaseen järviveteen, joka vie mukanaan stressin ja huolet. Saunassa lämpiää uudelleen nopeasti pulahduksen jälkeen. Lauttamatka on elämys ja kokemisen arvoinen jo sinällään, mutta syksyiltaisin voit nähdä revontulten heijastukset vedessä tai upeat auringonlaskun värit. Kesäpäivällä voit taas nauttia helteisistäkin päivistä uiden ja saunoen. Seikkailuhenki mukaan vain ja stig ombord!

  • Viikko-ohjelma lähdöt hinta: 27€/aikuinen, 19€/ alle 12-vuotias
  • Yksityisryhmille veloitus: alkaen 275€
  • Sisältää: kuljetus, risteily sekä mahdollisuus saunaan
  • Lautan kapasiteetti: max. 45 henkilöä
  • Kesto: n. 2 tuntia
  • ennakkovarauksesta onnistuu myös ruokailu

Juhannuksen lauttaristeily

Juhannusaattona tarjoamme kaksi risteilyä. Iltapäivällä normaalisti lettukahvein, ja illalla buffet-pöydästä tarjolla erilaisia suolaisia naposteltavia jälkiruoan ja kahvin kera. Pieni lauttasaunammekin lämpiää, ja risteilyjen aikana voit virkistäytyä pulahtamalla järveen!

Illan risteilyllä pääset virittäytymään juhannustunnelmaan kokkoja katsellen, Levitunturia ihaillen ja laineiden liplatusta kuunnellen, kun lauttamme seilaa Sirkka- ja Levijärveä pitkin. Kesäisen illan kruunaa makoisat buffetnaposteltavat, joita tarjoilemme risteilyn aikana. Sauna lämpiää, tottakai!
Omien juomien nauttiminen sallittua.

Risteily klo.17:00. Hinta 27€/aik, 19€/ alle 12v. Myynnissä makkaraa, kahvia ja lettuja. Kesto n.2h
Tapaamispaikka Kinossafaris toimisto, Myllyjoentie 4, 99130 Sirkka. 15min ennen lähtöaikaa.


Iltaristeily klo.19:30. Hinta 41€/aik, 33€/lapsi alle 12v. (sis buffetruokailun) Kesto n.2h
Tapaamispaikka Kinossafaris toimisto, Myllyjoentie 4, 99130 Sirkka. 15min ennen lähtöaikaa.


Lisätietoja ja ryhmävaraukset
[email protected]
puh. 050 403 2000 tai täytä
safaritiedustelulomake

Oy Kinos Safaris pidättää itsellään oikeuden muutoksiin
Tutustuthan ohjelmapalveluehtoihimme täällä